Nyaralás előtt új táskát kellett venni

Minden évben elmegyünk nyaralni a családdal valahova. Még tavaly foglaltuk le az idei úticélt, ami Olaszországba szólt. Évek óta odáig vagyunk az olasz kultúráért. A hazai olasz éttermeket is mindig felkeressük, ha olyan kedvünk van, hogy nem itthon ennénk valamit. Ugyanakkor sokszor készítünk olasz fogásokat otthoni kereteken belül is. Ezért is van az, hogy sokszor tésztát eszünk tésztával. Viszont az igazi olasz hangulathoz egy étterem sokkal jobban megfelel. Főleg, ha még el is utazhat az ember az igazi olasz paradicsomba. Mivel a tészta mellett a pizza a másik kedvenc ételünk, és nagyon szerettük volna megkóstolni a hamisítatlan nápolyi pizzát, ezért Nápolyban is megszállunk néhány napra. Nápolyból pedig átmegyünk Salernoba, utána pedig visszafelé benézünk Rómába is. Izgatottak vagyunk az út miatt, mivel 2 hétig távol leszünk. Sosem voltunk ilyen hosszú nyaraláson. Már 1 héttel az indulás előtt elkezdtünk pakolni, hogy biztos minden nálunk legyen.

A pakolás alatt észrevettük, hogy az egyik táska el van szakadva, ezért nem tudunk bele ruhákat tenni, mert ki fognak potyogni. Mivel nagyon jó kapcsolatot ápolok a szomszéddal, ezért átmentem hozzá, hogy kölcsönkérjek egy utazótáskát tőlük. Nem jártam szerencsével, mert kiderült, hogy a nyaralásaink pont ütköznek egymással. Viszont ajánlott egy női táska webáruházat, ahol biztosan találni fogok megfelelő táskát. Viszont nekem gyorsan kellett és nem biztos, hogy egy női táska webáruház kellően gyorsan kiszállítja a megrendelt terméket. Ennek ellenére ránéztem az annataska.hu weboldalra.

Sok szép, csinos női táskát árulnak, amire pont nem volt szükségem. Kicsit ki is akadtam, hogy a szomszédom egy olyan webáruházat ajánlott, ahol csak retikülöket lehet kapni. Elolvastam mindent amit tudni lehet az oldalról. Felhívtam a barátnőmet, hogy ismeri-e az oldalt. Mázlim volt, mert már rendelt is innen és nagyon el van ájulva a táskájának minőségétől. Mesélte, hogy nekik is kellett egyszer egy utazótáska, és látott az annataska oldalán is egyet. Nagyon ajánlja, mert hihetetlen gyorsan kiszállítják a rendeléseket, így biztos, hogy időben megérkezne a számomra is. Elküldte a linket arról a kézitáskáról, amiről beszélt a telefonban. Ez egy férfi kézitáska, amely valóban alkalmasnak tűnik utazótáskának, hiszen ugyanúgy néz ki. Nem sokat gondolkoztam rajta, ezért beraktam a virtuális kosárba és meg is rendeltem.

Megmondom őszintén, sokat aggodalmaskodtam azon, hogy időben ideér-e a táska, de a rendelés feladása után 2 nappal már a kezemben tarthattam. Szép tágas, erős anyagú táskát kaptam, ami nagyon sok ruhadarabot elnyel. Örülök, hogy beszéltem a barátnőmmel és megrendeltem a táskát. Kitudja mikor tudtam volna beszerezni egy utazótáskát a nyaralásra így last minute. Én is fogom másnak is ajánlani, ez egy igazán remek női táska webáruház, ahol még férfi táskákat is lehet kapni. Illetve mint kiderült nem csak csinos táskákat árulnak, hanem praktikusakat is.