Épp vakációztunk, amikor SOS segítség kellett otthonra

Azt gondolom, a legtöbb ember a nyári vakációt várja a legjobban az évben. Ez ilyenkor a legpihentetőbb időszak, amikor pár napig el lehet felejteni a munkát, és hátra lehet hagyni mindent. Persze vannak dolgok, amiket bár hátrahagyunk, nem szűnnek meg. Ilyen például a lakásunk, házunk, és az ezekhez tartozó problémák. Pont ezért, amikor elutazunk, mindig megkérjük a szüleimet, hogy vigyázzanak a házra, ha történne valami. Ilyenkor ott is szoktak aludni, legalább ők is kimozdulnak.

És persze, mikor máskor történne baj, ha nem ilyenkor? Épp az USA-ban pihentünk tavaly télen, amikor SOS segítségre volt szükség otthon. Bár mi melegebb államba mentünk, otthon azért a szüleim igényt tartottak a fűtésre, vagyis tartottak volna, de persze meghibásodott.

Itt jött képbe a gázszerelés gyorsszolgálat! Ezen a linken találod a weblapjukat, érdemes is elmenteni, mert ha ilyesmi szolgáltatásra van szükséged, akkor a legjobb megoldás Budapesten, és Pest megyében, ez a cég. Nem csak gázszerelés gyorsszolgálat az, amivel foglalkoznak, hanem vízszereléssel, fűtésszereléssel, és duguláselhárítással is.

Mit kell még tudni a cégről?

Budapesten belül és Pest megyében azt vállalják, hogy akár 1 órán belül megérkeznek hozzád. Nonstop szolgálatban vannak, tehát éjjel is! És nem utolsó sorban fontos, hogy több, mint 30 év tapasztalat van a hátuk mögött. Azért ez nem kevés.

Bármilyen problémád van, segítenek. Nekünk ugye gáz bajunk volt. Nem szántam viccesnek a mondatot, de így volt, gáz volt a gázzal. Csekkoltuk az oldalon, hogy mit tud tenni értünk a gázszerelés gyorsszolgálat. Azt írták, hogy a régi hagyományos gázkészülékekkel kapcsolatban is, de a modern, számítógéppel vezérelhető eszközökkel kapcsolatban is tudnak segíteni. Ez csúcs, mert nekünk a legújabb technológia van otthon, és sokan ehhez még nem értenek. Budapest és Pest megye területén, ahogyan azt már említettem, 1 órán belül kiérkeznek hozzád az ígéretük szerint, tehát a szüleimnek sem kell sokat várnia.

Küldtük is Anyuéknak a telefonszámot, hogy hívják fel, és gyorsan meg fog oldódni a probléma. Hihetetlen, de Amerikából is találtunk SOS segítséget, egy ilyen hirtelen helyzetben. Azt hozzá kell tenni, hogy az SOS segítség, vagy a gázszerelés gyorsszolgálat, nem feltétlen azt jelenti, hogy 10 perc alatt megjavítják, amit meg kell. De ez neked is jó, mert nem azért mennek ki, hogy elkapkodják a dolgukat. Garanciát vállalnak a munkájukra, tehát nekik sem érdekük, hogy összecsapják.

Anyuék telefonjától kezdve 1 órán belül valóban érkezett a segítség, és rendkívül korrekt és profi módon elhárították a problémát.