Megújul és bővül a panziónkhoz tartozó étterem

Az elmúlt tizenöt évünk ebben a panzióban van benne. A gyerekeink félig itt nőttek fel – és remélem, hogy egy napon majd ők viszik tovább a családi bizniszt -, és visszajáró családok, baráti társaságok melengetik a szívemet kedves szavaikkal. Ugyanakkor sosincs igazi hátradőlés, pihenés, megállás, a nagy lezárások alatt ugyanis végre bele tudtunk vágni a felújításokba, amely lelkesedésnek végül az étterem is “áldozatul esett” – itt tartunk tehát most, a konyha felújításánál. Már megvannak a tervek is, csak a megfelelő gépeket és eszközöket kell beszereznünk. Mivel mindenre a neten keresek rá először, ezért most sem tettem másként. Így találkoztam a rdealer.hu oldallal, ahol teljesen új és jó állapotban levő használt gépeket tudunk vásárolni, emellett egyéb kisebb-nagyobb konyhai eszközöket. Az RDealer arra szakosodott, hogy a gasztronómiai vállalkozásokat a lehető legtöbb módon támogassa, így nem csak kiváló minőségű árucikkeivel, de például pályázati tanácsadással is várja az érdeklődőket.

A hőlégkeveréses sütő volt az első, amire rákerestem az oldalon, de annál sokkal több mindent találtam, amit már láttam is a lelki szemeim előtt, hogy a konyhánkat díszíti. De tartottam magamat a tervekhez, így a sütés-főzés menüpont után a hűtés-fűtés és a kiegészítők között nézelődtem. Nem csak hőlégkeveréses sütő után érdemes egyébként érdeklődni náluk, hanem számos gáztűzhely, kerámialapos tűzhely és egyéb sütő-főzőalkalmatosságok várják, hogy felfedezzék őket.

hőlégkeveréses sütő

Szerettem volna kicsit utánaolvasni az általuk forgalmazott termékeknek és márkáknak – milyen jól tettem, hogy az oldalukon belül található Blog menüpontra kattintottam… Itt olykor márkákat, néha termékcsaládokat vagy konkrét modelleket mutatnak be egy-egy konyhai eszközt illetően, de hasznos konyhai tippeket és tanácsokat is elleshetünk tőlük.

Korábban mindig problémám volt azzal, hogy számos különböző helyről kellett a konyhai eszközöket beszerezni, ezek hazaszállítása vagy házhoz szállíttatásának megszervezése sem a legegyszerűbb feladat – de nem az RDealernél! Nagyon kedves volt minden kolléga, akivel beszéltünk, és készségesen, rugalmasan álltak minden általunk felvetett dologhoz. Nekem abszolút pozitív csalódás volt, hogy ilyen szuper is lehet az online vásárlás!