Kifogyott a szervó olaj! Online sikerült újat vennünk

Van egy kisbuszunk, amivel hordjuk azokat a vendégeket, akik tömegközlekedéssel érkeznek hozzánk, mert sokat kell sétálni a legközelebbi buszmegállótól. Úgy döntöttünk, hogy ezt a problémát megoldjuk azzal, hogy egy kisbusszal szállítjuk a vendégeket oda és vissza a panzió illetve a busz vagy vonatállomás között.

Nemrég viszont nem volt mivel szállítanunk őket, mert nem tudtuk rendesen tekerni a kormányt, illetve nagyon furcsa hangot is adott ki tekerés közben. Nem kellett zseninek lenni ahhoz, hogy az egyértelmű jelekből kikövetkeztessük, valahova eltűnt a szervó olaj.

Persze az lett volna a legjobb, ha az autót elvisszük a szervizbe, de mivel nem volt csere autónk, inkább úgy döntöttünk, hogy magunk oldjuk meg a problémát. Megnéztük az interneten, hogy hova kell önteni a szervó olajat. De sajnos kiderült, hogy nincs is szervó olaj a háznál, úgyhogy az első feladat az volt, hogy szerezzünk egyet.

Szerencsére egy ismerősünktől szereztünk egy csere autót, amíg sikerül megoldanunk a gondot, így elmentünk a közeli hipermarketbe, de nem volt nekik szervó olajuk. Más opció nem igazán van a környéken, ezért visszamentünk a panzióba és inkább online keresgéltünk.

Kifejezetten jó áron sikerült szervó olajat találni az olajwebshop.hu oldalon, és egyből 3 flakonnal is rendeltünk, hogy legközelebb ne legyen ilyen problémánk. Persze azért jobban körülnéztünk a webshopon, megnéztük, hogy mik azok a dolgok, amikből fogyóban vagyunk, vagy jó, ha van nálunk, így végül a szervó olaj mellé motor olajat, ablaktörlő lapátot és fagyálló folyadékot is vettünk, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések többet.

Nem kellett sokat várnunk, 2 nap alatt megérkezett a rendelésünk, és még ingyen is volt a szállítás, mert elég sok mindent vettünk és elértük azt az összeghatárt, ami felett nem kell fizetnünk a szállításért.

A szervó olaj csere már nem okozott gondot, simán be tudtuk tölteni a helyére, minden különösebb gond nélkül.

Azóta az eset óta bármi kell, mindig az olajwebshop.hu oldalon nézünk szét, mert a nevével ellentétben nem csak olajakat árulnak az autókhoz, hanem sok más folyadékot, illetve egyéb kiegészítőket is.

Az áraik elég jók, megbízhatóan és gyorsan teljesítik a rendeléseket, így nem kellett sokáig a kölcsön autóval furikáznunk a vendégeinket.