Esküvői fényképalbum mindenképpen lesz nálunk!

Megtaláltuk a tökéletes esküvői helyszínt, ami Monoron lesz egy boros pincében. Aztán rájöttünk, hogy hoppá, mégis kell még egy kis gondolkodási idő, mert nem biztos, hogy lesz elég szállás. Márpedig az hogy néz már ki, hogy az esküvői fényképalbum félig üres, mert mindenki korábban lelépett, hogy hazaérjen.

Ezért felhívtuk az összes szállást a faluban. Volt közte minden, panzió, vendégház, motel és hotel is. Mindegyiknél telefonon érdeklődtünk az árakról és az elérhetőségekről és arról is, hogy van-e lehetőség reggelizni meg hasonlók. Nem volt egyszerű mindenkit utolérni, de azért nagy nehezen csak megkaptuk mindenhová az elérhetőséget. Végül minden szállásnál megnyugtattak minket, hogy lesz elég hely, úgyhogy lefoglaltuk a helyszínt.

A következő lépések egyike a selfiegép volt, amit mindketten nagyon szerettünk volna, hogy legyen mivel megörökíteni a mókás pillanatokat. Imádtunk minden olyan esküvőt, ahol lehetett ilyen módon fotózkodni, úgyhogy ezt semmiképp sem akartuk kihagyni. A selfiegep.hu volt a legszimpatikusabb a szolgáltatók közül, ezért velük vettük fel a kapcsolatot a fotóautomata ügyében, hogy biztosan megteljen az a bizonyos esküvői fényképalbum.

Többféle csomagjuk van aszerint, hogy mennyi ideig lehet velük fotózkodni és hogy mit adnak még pluszban az alapfelszereléshez. Ennek alapján van egy 4 órás csomag, aminek alkalmával bármennyi fotót lehet csinálni és kinyomtatni, tehát mindenkinek jut bőven a bohóckodós felvételekből. Közben nem is magunknak kell kezelni a dolgot, hanem elég csak mókás fejet vágni, mert az egész berendezéshez még asszisztencia is érkezik. Valahol ezt is közös érdeknek is tartom – hogy az eszköz se sérüljön, de közben tényleg jó képek is készüljenek. Tehát ez a 4 órás csomag, ami a legalapabb verzió 99000 forintba kerül.

Ha már egy kicsit tovább szeretnénk, hogy maradjanak, akkor érdemes lehet a 6 órás verziót választani, hogy egy kicsit több ideje legyen a vendégeknek megtölteni az esküvői fényképalbumot. Ennek megfelelően ez egy kicsit többe is kerül, egészen pontosan 119000 forintot kérnek a 6 órás csomagért, de cserében amellett, hogy ugyanúgy korlátlan a fotómennyiség és asszisztencia is jár mellé, mint a korábbi csomagnál, még pluszban egy színes háttér is jár az egészhez.

A 6 órás csomag felett már csak egy választási lehetőség van, ami a 8 órás selfiegép bérlés. Na, ebben aztán minden van, még az esküvői fényképalbum megvétele sem minket terhel, hanem ők hozzák nekünk a csomag részeként. Természetesen mindent tartalmaz, amit a korábbi opciók is.

Ami pedig mindezek felett lehet még költség, az egyrészt a kiszállás díja – érthető módon “Mucsaröcsögére” nem fognak ugyanannyiért elmenni, főleg a mai üzemanyag árak mellett, mint mondjuk a szomszéd utcába. A kiszállásért kilométerenként 100 forintot kell fizetni, de Budapesten belül van egy minimális 5000 forintos alapár. A kiszállás mellett plusz költség lehet még a túlóra díja, ami óránként 20 000 forint. Ha például tehát 4 órás csomagot rendelnénk, de idő közben rájövünk, hogy jobb lenne, ha tovább maradnának, akkor is lehet hosszabbítani. Ezen kívül van még olyan, hogy készenléti díj, de erről még nekem is egyeztetnem kell velük, hogy miről van szó.

A lényeg, hogy legyen egy esküvői fényképalbum, amiben tényleg mindenki benne lehet legalább egy fotó erejéig. Ha ezt a selfiegep.hu hozza el nekünk én nagyon boldog leszek és alig várom már, hogy lapozgathassak egy ilyen csoda könyvet.