A panziómba akciós gyereksarokra van szükség

Már egy jó ideje, hogy valóra vált az álmom és saját panzióm van. Azt a tendenciát figyeltem meg, hogy egyre több család jön, néha fiatal szülők találkoznak más gyerekes barátaikkal nálunk a kisgyerekeikkel egy hétvégére vagy nyári hétre. És mire van szükségük a gyerekeknek? Százezer dologra… Babaágy, kiságy, éjszakai kis lámpa, külön kis törülköző, játékok minden korosztálynak a csörgőtől a Playstation nem tudom hányig, mindenféle otthon maradt telefontöltő, leggyorsabb internet, külön programok animátorral, játszószoba, minden, amit el tudtok képzelni és még egy kicsit több is. És úgy döntöttem, hogy főleg a fiatal szülők kisgyerekekkel “kategória” miatt egy extra gyereksarkot is felállítok a hallban.

Persze nem szívesen költeném a kemény munkával megkeresett pénzemet arra, hogy nagyon drága játékokat vegyek, amelyek úgyis “fogyó eszközök”. Új játékokat akciósan nem is tudom, hol lehet venni. Úgyhogy körülnézek az Akcióleső weboldalán, ami az akcioleso.hu. Itt mindenféle akciót lehet találni, bár játékokat még nem próbáltam.

A közel 3 éves fiam kedvencei a vonatok. Lássuk, hogy ebből vannak-e jó akciók. A vasút kulcsszóra adventi élménykirándulás jön ki Ausztriába és Moszkvától Bajkál-tóig tartó vonat utazás a transzszibériai vasúton. Jó tudni, de ezt nem vállaljuk már be idén. Lejjebb görgetve szerencsésebbek vagyunk, az ALDI kínálatában egy fából készült sín kerül elő, vagyis rögtön három verziója: vasút, repülőtér vagy autópálya. 37 és 60 rész között van a három különböző modell, 1,5, illetve 3 éves kortól ajánlottak, és mindhárom 7500 Ft-ba kerül. Az akcióleső használata ahhoz, hogy megtaláljuk ezt a jó ajánlatot, nekünk semmibe nem kerül, ráadásul rendkívül egyszerű és könnyen kezelhető. Ugyanaz az ár, mintha az ALDI oldalán találtuk volna.

A vonat kulcsszóra először ismét külföldi utazások kerülnek elő, de lejjebb néhány számunkra nem releváns termék után jön egy 5000 Ft-os számvonat az Auchan akciós kínálatából.

Alfonz másik kedvencei a buszok, nagy munkagépek, ilyesmi. A kamion kulcsszóval szerencsém van: 6 ajánlatot is találok a honlapon 4000 és 26000 Ft között. A legolcsóbb darab nem csak egy kamiont, de 12 kisautót is tartalmaz és már 6000 Ft alatt vásárolhatunk távirányítós kamiont is. Nekem kicsit meglepő, de a kamion az olcsóbbak között van, 5490 Ft az ára. 10.000 Ft-ért egy nagy kukásautó is a miénk lehet, a 26000 Ft-os Mancs őrjárat kamionhoz pedig nem működött a link.

Ha nem ennyire specifikusan keresünk, hanem pl. az autó kulcsszóval próbálkozunk, még egyszerűbb a dolgunk. Találunk lábbal hajtható autót 23% kedvezménnyel, (ebből kellene néhány, ha a Panziómba ezt választom), távirányítós monster truck, tűzoltóautó, versenyautók és egy könyv is, de az erre utaló link sajnos szintén nem működött.

Bár elsőre úgy tűnhet, hogy az Akcióleső weboldal élelmiszerre és ruházati cikkekre fókuszál, egy gyors kereséssel rájöhetünk, hogy akár egy panzió kis gyereksarkát is összeállíthatjuk kedvezményes játékokból az oldal segítségével, hiszen én is mindent itt találtam meg.