Érdekelnek a fogászati implantátum árak? Itt megnézheted!

Hamarosan vár rám egy fogászati implantátum behelyezés. Így mostanában elég sokat foglalkozom ezzel a témával. Például igyekszem alaposan utánajárni annak, hogy milyenek a fogászati implantátum árak az egyes fogászati klinikákon.

Még akkor is az implantátumokon járt az eszem, amikor a vőlegényemmel ellátogattunk egy gyors hosszú hétvégére a kedvenc panziónkba. Egyszer reggeli közben éppen arról magyaráztam, hogy még mindig nem tudtam eldönteni, fogászati implantátum árak szempontjából hová lenne érdemes fordulni. Ekkor a mögöttünk lévő asztalnál ülő idősebb úr udvariasan hozzászólt, tud ajánlani egy weboldalt, ami szerinte megoldást jelenthet a problémámra és választ a kérdéseimre.

Az ajánlott weboldal a fogorvosbudapest.info.hu volt, ami egy budapesti fogászati klinika weboldala. Az oldalra már aznap este, még a panzióban rá is kerestem. Most azt mesélem el, miért hasznos nagyon sok szempontból ez a weboldal.

A fogorvosbudapest.info egy nagyon hasznos weboldal

A fogorvosbudapest.info internetes oldal egy Budapesten működő fogászati szakrendelő, a Prime Dental Clinic weboldala. Ennek megfelelően az oldalról minden olyan infót összegyűjthetünk, amire szükségünk van. Az információk alaposan meggyőznek arról, hogy itt jó kezekben leszünk. Illetve segítenek a kapcsolatfelvétel, az időpontfoglalás megvalósításában is.

Az oldal amellett, hogy bemutatja a fogászati klinikát, számos tájékoztató anyagot is tartalmaz a Prime Dental Clinic által elvégzett beavatkozásokkal kapcsolatban. Ezek a tájékoztatók egyszerűen megfogalmazott, gyorsan elolvasható, tökéletesen átlátható és hamar, bárki számára megérthető szövegek. Elolvasásuk hasznos lehet akkor is, ha te magad vársz valamilyen fogászati, fogtechnikai vagy dentálhigiéniai beavatkozásra, és szeretnél többet megtudni róla. Jól jöhet a fogorvostól való félelem leküzdésében. Segíthet abban, hogy értsük: bevállalni egy pár napig fájó beavatkozást sokkal jobb, mint az, amit a kialakult szövődmények tudnak okozni. Sőt, a rövid ismertető anyagok segítségével akkor is el tudjuk magyarázni, mi történik majd a kezelés során, ha azt mondjuk egy kisgyermek kérdezi.

Egy helyen minden, amit tudni érdemes, pl. a fogászati implantátum árak

A fogorvosbudapest.hu által bemutatott fogászati szakrendelőben foglalkoznak különféle rögzített és kivehető fogászati implantátumok és implantátum hidak behelyezésével is. Ennek köszönhetően az egyik aloldala (a http://fogorvosbudapest.info/fogaszati-implantatum.html) alaposan foglalkozik a különböző fogászati implantátumokkal kapcsolatban feltehető kérdések megválaszolásával. A klinikán elvégeztethető kezelések és beavatkozások árait ismertető “Áraink” menüpontra kattintva pedig arról is tájékozódhatunk, milyenek a klinikán a fogászati implantátum árak. Ahogy ez a fogászati implantátumokkal foglalkozó cikkből kiderül, illetve az árakat megnézve is látszik a fogászati implantátum árak nagyon különbözőek lehetnek. Ennek okai olyan tényezőkben keresendők, mint például az, hogy a rögzített és kivehető pótlások ára nem egyforma. Vagy az, hogy a fogpótlás híd olcsóbb, mint a rendes implantátum.

A fogpótlások, fogimplantátumok témájával foglalkozó oldalról rengeteg hasznos információt megtudtam. Ahogy korábban is említettem, a fogorvosbudapest.info tájékoztató anyagai nagyon könnyen megérthetők, ami ilyen orvosos témáknál nagyon jól jön, hiszen egy bonyolult, orvosi szakszavakkal teletűzdelt szöveg eléggé ijesztően tud hatni.

Ez mind kiderül az implantátumokkal foglalkozó cikkből

A fogászati implantátumokkal foglalkozó cikk azzal kezdődik, hogy pontosan leírja, mi az a fogászati implantátum. (Egyébként egy kis csavar, amibe különféle felépítményeket lehet rögzíteni, pl. egy hiányzó fogat.) Ezután a cikk leírja, hogy milyen anyagokból készítenek fogászati implantátumokat. És természetesen kitér arra is, hogy a Prime Dental Clinic szakorvosai milyen anyagból készült implantátumokkal dolgoznak. A cikk – ahogy ezt az előbb is említettem – részletesen magyarázza azt is, hogy miért különböznek egymástól a különböző fogászati implantátum árak.

A leírásban szerepel az a páciensi kérdés is, hogy “nekem melyik implantátum lesz jó”, erre azonban a cikk nem tud választ adni. Ez ugyanis olyan dolog, amit csakis egy szakorvos tud eldönteni, és csakis azután, hogy személyesen megvizsgálta az adott pácienst. A fogak állapotától a fémekre való reakciókig ugyanis rengeteg tényező befolyásolhatja ezt a kérdést. Azt is csak személyes vizsgálat során lehet teljesen eldönteni, hogy kaphat-e az adott páciens implantátumot (bár itt vannak olyan egyértelmű kizáró okok is, mint az, hogy gyermekeken ez a kezelés nem alkalmazható).

A fogorvosbudapest.info tájékoztató anyag foglalkozik azzal is, hogy mire van szükség ahhoz, hogy valakinek implantátum legyen behelyezhető.

A fogorvosbudapest.info oldal többi tájékoztató cikkéhez hasonlóan ez az írás is felhívja a figyelmet arra, hogy fogászati (de igazából semmilyen orvosi) témák szempontjából nem létezik olyan, hogy hülye kérdés. Ahhoz, hogy bízzunk a minket kezelő szakorvosban, hogy tudjuk, mi történik velünk a kezelés alatt, hogy számítsunk arra, ami megtörténhet egy-egy beavatkozás után, fontos mindent megkérdezni ami csak felmerül bennünk.

A nem hülye kérdések megválaszolása mellett a cikk bemutatja a fogászati implantátum behelyezésének módszerét. És foglalkozik azzal is, hogy mire számítsunk a kezelés előtt és után. Illetve azzal is, hogy miért van szükség az ún. utánkövetésre a beavatkozás utáni időszakokban.

Ami a cikkből biztosan kiderül, nem szabad, hogy a fogászati implantátumokkal kapcsolatos gondolatainkat a fogászati implantátum árak irányítsák. Ugyanis egy minőségi implantátum drágább ugyan, mint egy egyszerű híd, ugyanakkor sokkal biztonságosabb eredményekkel jár beültetése.

Profi fogászati szakellátás Budapesten

fogászati implantátum árak

A Prime Dental Clinic fogász, fogtechnikus és dentálhigiénikus szakembereitől garantáltan profi szakellátásban részesülhetünk. A fogorvosbudapest.info oldalon bemutatott klinikáról az oldalon minden olyan információt megtudhatunk, ami ahhoz kell, hogy lássuk, itt teljesen biztonságban leszünk mi is, és a fogaink is.

A weboldalon a klinikán kezeléseket végző szakorvosok mellett a rendelő alapelveivel is megismerkedhetünk. A tájékoztató anyagok mindegyike egyszerű, könnyen megérthető. A weboldal – és ennek köszönhetően maga a klinika is – barátságos benyomást kelt. Ezzel pedig nagyon sokat segít abban, hogy ne (vagy legalábbis kevésbé) féljünk a köztudatban gyakran “rettegettként” emlegetett fogászati beavatkozásoktól.

A fogorvosbudapest.info alapján a Prime Dental Clinic nem csak abból a szempontból végez fontos szakmai munkát, hogy orvosai elvégeznek bizonyos kezeléseket és beavatkozásokat. Hanem abból a szempontból is, hogy tájékoztatja a pácienseket arról, hogy miért van szükség egyes kezelésekre. Továbbá pontosan mi vár rájuk ezek alatt.

Az oldal több helyen felhívja a figyelmet arra is, hogy megfelelő időben szakorvoshoz fordulni nagyon fontos. A cikkek alapján sajnos sokan azért csak az utolsó utáni pillanatban keresnek fel egy fogászatot, mert félnek a kezelésektől. Ezért pedig inkább halogatják azokat. A félelem és halogatás leggyakoribb oka pedig a köztudatban az egyes kezelésekkel kapcsolatban elterjedt tévhitek és rémtörténetek.

A fogorvosbudapest.info természetesen nem állítja, hogy egyes beavatkozások nem fájdalmasak, vagy nem okoznak kellemetlen érzést, kellemetlen következményeket. Ugyanakkor tájékoztató anyagaiban mindig leírja, hogy sokkal rosszabb dolgok történhetnek akkor, ha nem időben kerül sor egy beavatkozásra, mint a beavatkozás időben történő elvégzése alatt.

Nagyon hálás vagyok, hogy az idős úr ajánlása alapján ráakadtam erre a weboldalra. Nagyon sok kérdésemet megválaszolta. Emellett pedig megtanított arra is, hogy nem gáz, ha nem mindenki fogszakorvos. Vagyis kérdezni kell, mert az orvos azért van, hogy válaszoljon. Azt hiszem, komolyan elgondolkodom azon is, hogy ne itt csináltassam-e meg a beavatkozást… A weboldal alapján egy barátságos, profi ellátást nyújtó klinikáról van szó. Ahol ráadásul a fogászati implantátum árak is elég kedvezőek,