Keresgélés közben sok érdekes oldalra rá lehet találni

Amikor elutazunk valahova vagy az utazást szervezzük, akkor a szállás keresése mindig az én reszortom. Jobban mondva mindig én csinálom, mert egyszerűen imádom. Az egyik barátnőm szokott viccelődni is, hogy akár még ingatlanosnak is elmehetnék, mert már annyira ismerem a szállástípusokat, hol, mit lehet találni stb.

Persze, nekem egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szálláson töltjük el azt a hétvégét vagy hetet. Tudom, vannak olyanok, akik akár a híd alatt is elalszanak és nagyon alacsonyak az igényeik, de én nem ez a fajta vagyok és nem is akarok az lenni. Szeretem a kényelmet, szeretem, ha olyan környezetben tudok aludni, pihenni, ahol tényleg jó és tényleg ki tudjuk aludni magunkat.

A legutóbbi ilyen szálláskeresés közben bukkantam rá véletlenül a CipoMarket.hu oldalára. Láttam egy hirdetést, rákattintottam és milyen jól tettem, mert azóta csak innen vásárolom a cipőimet. Alapvetően különböző típusú cipőket lehet ezen az oldalon vásárolni, de vannak még rajta csizmák, papucsok, bakancsok és szandálok is. Egyszóval minden, amire a lábnak szüksége lehet.

A CipoMarket.hu alapvetően egy webshop, ahonnan a megrendelt termékeket kiszállítással kaphajtuk meg. Egészen pontosan a GLS futárszolgálat segítségével, amelyet ők szállítanak ki. A megrendelt árut általában 1-2 napon belül szokták kiszállítani. Viszont, ha többet rendelünk, akkor akár 1-4 nap is lehet a kiszállítás ideje. Ez mindig attól függ, hogy hány darab terméket rendeltünk meg és vannak-e a raktáron.

A kiszállítás mindig hétköznapokon történik munkaidőben, ami reggel 8 és délután 17 órát jelent. A futár mindig ebben az időintervallumban érkezik, ezért mindenféleképpen olyan címet kell megadni a megrendelés során, amelyen elér minket a futár. Ha ez az otthonunk, akkor azt adjuk meg, ha pedig ez a munkahelyünk, akkor pedig azt. Csak egy barab címet lehet megadni, hiszen a futár napközben nem tud egyik cimről a másikra ugrálni a csomagunkkal, ha éppen nem azon a címen tartózkodunk, amit megadtunk a megrendelés során.

A webshop-ban történő vásárláshoz nem szükséges regisztráció, anélkül is fel lehet adni a megrendelést. Viszont aki gyakrabban is szeretne rendelni, annak mindenképpen érdemes a regisztráció, mert így sokkal gyorsabb és könnyebb is a rendelés folyamata.

Amennyiben például nem megfelelő a termék mérete, akkor sincs semmi baj, mert ki tudják cserélni másik méretre, ha van abból a raktáron. A termék cseréjét minden esetben email-ben kell jelezni a cég felé. A cserének egyszeri fix költsége van, ami 1490 Ft. A termékről mindenképpen képet kell készíteni azért, hogy a cégnél megbizonyosodjanak az állapotáról. A csere folyamata nagyon egyszerű: amikor a futár kiszállítja az új terméket, akkor kell neki átadni az eredeti dobozban a cserélni kívántat és neki kell kifizetni az esetleges árbeli különbözetet is. Ezért is fontos az, hogy megőrizzük az eredeti dobozt, mert ebben kell visszaküldeni a cég felé.

Teljesen véletlenül találtam rá erre az oldalra, de nagyon örülök neki, sőt azóta már a barátnőim is erről az oldalról rendelik a cipőiket.