Kirabolták a raktárunkat

Vidéken élek a férjemmel, immáron 10 éve. Van három faházikónk a természet lágy ölén, ahova az év minden szakaszában jönnek a turisták. A fiatalok és az idősebbek is szeretik ezt a faházikós-erdő mellett lévő hangulatot, így szinte mindig teltház van nálunk.

Emellett üzemeltetünk még egy kisebb vendéglőt, aminek az az érdekessége, hogy az erdőben van. Aki erre jár, aki nálunk túrázik, kirándul, az tudja, hogy itt érdemes legalább egyszer fogyasztani, mert a hely varázslatos. Még anno egy pályázatot sikerült megnyerni, ami által véghez tudtuk vinni ezt az álmunkat és egy kis vendéglőt nyitni az erdőbe. Mi még pont azon a részen vagyunk, ahova könnyen el lehet jutni, ahol nem zavarjuk még az erdőben lévő állatokat és ők sem zavarnak minket. Bár tény, hogy néha 1-1 őzike ellátogat errefelé, aminek a vendégeink mindig nagyon szoktak örülni.

Van egy nagy raktárhelyiségünk, ahol a biztonság kedvéért plusz dolgokat tartunk. Például plusz asztalokat, székeket, konyhai eszközöket, illetve az nyersanyagokat az ételekhez. Mindennek megvan a maga helye, a raktárban is olyan tisztaság és rend van, hogy akár még a földről is lehetne enni.

Azonban pár hónappal ezelőtt történt nálunk egy kis probléma, betörtek a raktárba. Tönkretették a szekrényeket, a tárolódobozokat, mindent. Ezekre viszont mindenképp szükségünk volt, hiszen komoly szabályok vonatkoznak arra, hogyan kell tárolni a nyers alapanyagokat, az ételeket, a konyhai eszközöket. Még az volt a nagy szerencsénk, hogy az interneten rátaláltunk egy cégre, akik raktártechnikával foglalkoznak. Náluk aztán van minden, ami csak kell. Polcrendszerek, tárolórendszerek, minden. Nagyon alaposan dolgoznak, ezt úgy mondom, hogy azóta már nekünk is lett egy pár nagy teherbírású polc beszerelve a raktárba.

Kértünk egy árajánlatot, ami után kijöttek és felmérték a helyszínt és az igényeket. Elkészítették az árajánlatot, amit mi aztán nem sokkal rá, el is fogadtunk. Ezután elkezdték gyártani a polcot, mit ki is szállítottak és össze is szeretlek mindent nekünk. Hatalmas segítség volt, ezúton is köszönjük még egyszer. A raktárban a dolgok végre a helyükre kerültek, most már tényleg rend a lelke mindennel nálunk. Zárat is cseréltünk és a biztonságtechnikát is leváltottuk egy újabbra, szóval most már nem kellene semminek sem történnie. Reméljük, így lesz!