Váratlan segítség a plakátról

A családunkkal nagyon szeretünk hosszú hétvégi nyaralásokat szervezni, mivel sokat kell dolgoznunk hét közben és emellett takarékoskodunk a szabadságainkkal. A gyerekek még kicsik és nagyon szeretnek az erdőben túrázni, patakokban pacsálni, ezért ha tehetjük, hegyvidékre megyünk ezeken a hétvégéken.

Egy ilyen hétvége alkalmával egy kisvárosban jártunk, ahol nagyon befürödtünk a szállásunkkal, amellett, hogy piszkos volt, még állati hálótársaink is akadtak. A közeli kis kocsmába menekültünk, ahol a hirdetőtáblán megpillantottunk egy panzió hirdetést, ez volt az Eva Pansio, ahol kényelmet, nyugalmat és madárcsicsergést ígértek. Rögtön fel is hívtam a plakáton látható telefonszámot és szerencsénkre azonnal tudtunk is költözni, mert volt szabad szobájuk.

Akinek van gyereke, az tudja, mennyire nehéz velük rögtönözni, de szerencsére a panzió tulajdonosa egy végtelenül kedves hölgy volt és segített nekünk mindenben. Hirtelen kaptam egy munkatelefon hívást a hétvége közepén, hogy szerkesszek meg egy dokumentumot, nyomtassam ki és adjam postára. Mondanom sem kell, nagyon a családom eléggé haragos lett, nekem pedig ötletem sem volt, hogyan tudnám kivitelezni a munkát és a nyomtatást az erdő közepén. A szállás tulajdonosa hallotta ezt a problémát, és rögtön felajánlotta, hogy használjam az ő számítógépét és nyomtatóját erre a célra. Megörültem ennek a nagyszerű lehetőségnek, így nem kellett megszakítanunk a családi hosszú hétvégénket. A gyerekek elmentek feleségemmel a patakpartra dagonyázni, én pedig nekiláttam a munkának, majd a nyomtatásnak. Szerencsére a panzióban nagyszerűen működő HP nyomtató volt, de a tintapatron kezdett belőle kifogyni.

A tulajdonos hölgy mesélte, hogy az elmúlt hetekben nagyon sokat nyomtattak plakátokat, szórólapokat vele, én is egy ilyen plakáttal találkoztam a pubban. Megígértem a hölgynek, hogy segítségéért cserébe megajándékozom őt vadonatúj HP tintapatronokkal, mellyel feketén, illetve színesben is tökéletesen fog majd tudni nyomtatni. Jómagamnak is hasonló nyomtatóm van otthon és én is szoktam bele patront rendelni, így nem is volt kérdés, hogy innen fogok neki rendelni: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron, így a panzió tulajdonosa ki tudja választani azt a típust, amire szüksége van, ráadásul a kiszállítás is ingyenes lesz, melyet a panzió címére kérhet saját magának. Sajnos a hölgy elsőre rossz típust rendelt meg, de a webshop segítőkészen felajánlotta, hogy ha visszaküldi, akkor megkapja a jó típust extra postaköltség nélkül. Nagyon hálásak voltunk egymásnak, én a segítőkészség, ő pedig a tintapatron utánpótlás intézése miatt.

Így alakult tehát, hogy a koszos szállásnak és a plakátnak köszönhetően megtaláltuk az Eva Pansio-t, ahol nagyszerű kiszolgálásban volt részünk, sikerült megcsinálnom a váratlan munkámat és még nyomtathattam is 56 oldalt fekete-fehérben, a panzió tulajdonosa pedig pár napon belül boldog tulajdonosa lehetett az új HP nyomtatópatronjának.

Tartottuk később a kapcsolatot és kiderült, hogy az új patronnal további 100 szórólapot sikerült kinyomtatni és elhelyezni a környező falvak, települések népszerű turistahelyein, sok hivatkoztak is rá, hogy a szórólapról értesültek a szálláshelyről. Ezek után egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem csak az online térnek van hatalmas marketing ereje, sok esetben elég egy kocsma hirdetőtáblája is!