A panzióban megtanultam, mire jó a citromsav

A citromsav egy olyan anyag, amit szerintem nem sokan ismernek. Aki pedig tudja mi, az sem a fürdőszobában, hanem a konyhában szokta inkább tartani.

A szódabikarbónáról köztudott, hogy remek tisztítószer, egészen sokféleképpen fel lehet használni. Jó duguláselhárító, jól lehet vele tisztítani a felületeket, folteltávolító hatása van és a kellemetlen szagok eltávolításában is segíthet.

A citromsav is hasonló, de azt például a panzióban megtanultam, hogy vízkő eltávolítására is lehet használni.

A citromsavat nem olyan nehéz beszerezni, de én mindig a Citromsav étkezési 500 gramm | Humanity oldalról veszem meg. Hiszen itt van házhozszállítás, szóval nem kell elmennem érte.

Egy fél kilós citromsav nekem nagyon sokáig elég, ezért viszonylag ritkán szoktam venni. Az étkezési citromsav pedig nem csak a fürdőszobában, hanem a konyhában is nagy segítség, hiszen jó savanyításra, sokszor használják szörpök készítéséhez is.

Nem egy ismeretlen alapanyag, de szerintem sokan nem tudják, hogy tisztításra is alkalmas. Illetve aki szeret kézműveskedni, az a fürdőbombák alapanyagaként is ismerheti.

Sok ilyen anyag van, amit a panzióban tanultam meg használni, ezeket a praktikákat pedig az interneten is olvasni lehet.

A Humanity Áruház oldalán pedig minden egyes termékhez van egy egészen részletes leírás, ennek az a lényege, hogy mindenki sokkal könnyebben meg tudja ismerni, mire használhatók az egyes termékek, például olajak vagy a citromsav.

Így nem kell száz oldalt végig böngészni, ha egy addig ismeretlen alapanyaggal, olajjal futunk össze az oldalon.

Mindegyiknél vannak tippek, az összetevők is sokszor fel vannak írva. Szerintem egészen jó kis oldal, örülök neki, hogy rátaláltam. Itt minden nagyon jó minőségű egyébként, az árak is elég kedvezők és a szállítás is gyors, az egész országot lefedi.

Szóval ha kíváncsi vagy az otthoni szappan, fürdőbomba, kozmetikumok, tisztítószerek elkészítésére, érdemes megnézni az oldala.

És ha kifejezetten egy természetes anyagot keresel, akkor is érdemes megnézni, mert itt szerintem minden kapható, ami csak eszébe juthat az embernek, mikor esetleg szépségápolási termékek, krémek alapanyagaira gondol.

Szóval, ha citromsavat keresel, akkor keresd fel a Citromsav étkezési 500 gramm | Humanity oldalt.