A nyaralás előtt alaposan bevásároltam higiéniás termékekből

Végre itt a nyár, megvannak a szabik időpontjai és már le van foglalva a szállás a kedvenc panziónkban is!

Nagyon vártam már ezt, mert egy nehéz, több szempontból is bizonytalan, és normálisnak semmiképp sem nevezhető év után végre jöhet egy kis kikapcsolódás.

Az természetesen nem volt kérdés, hová utazzunk. Van egy már jól bejáratott panzió, nem is túl messze tőlünk. Nagyon szeretünk akár hosszabb időszakokat is eltölteni ott. Szép helyen van. Sok a kirándulási lehetőség a közelben. Csendes, de nem annyira, hogy ne vihetnénk a gyerekeket.

A tulajt is ismerjük már, szinte a barátjaiként megyünk nyaralni. Sőt, egy ideje már a facebookon is tartjuk a kapcsolatot.

Egyetlen nehézsége van a kedvenc kis panziónknak: ha hosszabb időre megyünk nehéz bevásárolni. Bolt ugyanis nem nagyon van a közelben. Illetve ami van, az vagy nagyon kicsi, vagy csak fél óra autókázás után érhető el, amihez nyaralás közben nem nagyon szokott kedvünk lenni, sem nekem, sem pedig a férjemnek.

A legnagyobb gond idén egyértelműen az, hogy legkisebb gyerekünknek – aki az előző nyaraláskor még nem volt meg – honnan veszünk elegendő pelust és törlőkendőt, ha mondjuk majdnem egy hónapig akarunk maradni.

A kérdésben a panzió tulaja segített. Nemrég ugyanis ajánlott egy remek weboldalt, ami úgy néz ki, kihúz minket a pácból.

Nyaralásunk megmentője, a LORD Shop

lord.shop.hu

A tulajdonos ajánlata a lord.shop.hu weboldal volt. Ez egy olyan interneten keresztül elérhető áruházat takar, ami mindenféle személyes higiéniához, és a háztartás tisztán tartásához szükséges terméket árusít. Az ismerősünk azonban leginkább azért ajánlotta nekünk, mert az oldal hatalmas segítséget nyújt a kisbabás anyukák életéhez. Ezzel együtt pedig olyan lehetőségeket is kínál, amikkel nem lehetetlen majdnem egy hónapra elutazni úgy, hogy közben ne kelljen tipikus fogyóeszközöket vásárolni.

A lord.shop.hu legnagyobb ötletei egyértelműen a kisbabás háztartások legismertebb fogyóeszközeiből (azaz eldobható pelenkából és/vagy nedves törlőkendőből) álló csomagajánlatok.

Az oldalon válogatva háromféle remek alapcsomagot találhatunk. (Illetve pontosabban négyet, de az egyik speciálisabb jellegű dolog.)

  1. A “Gyermek pelenka szettek” fülre kattintva – ez a nevéből könnyen kitalálható – olyan összeállításokat találunk, melyek nagyobb tételt jelentő, eldobható pelenkákból állnak. A csomagokat a babák életkorától függően állították össze. A pelenka szettek közül választva egyszerre akár 360 darab pelust is beszerezhetünk.
  2. A második lehetőségünk a “Nedves törlőkendő szettek” címkével ellátott menüpont. Itt értelemszerűen nedves törlőkendőket tartalmazó csomagokból válogatunk, ami szintén rohamosan tud fogyni egy háztartásban. A lord.shop.hu ajánlatai között válogatva akár 120 kendőt is vehetünk egyszerre.
  3. Még nem teljesen vagyok biztos benne, de a nyaraláshoz szerintem az oldalon csak egyszerűen “Kész csomagok”-nak nevezett összeállítások közül fogom kiválasztani azt, ami nekünk a legjobb. Ezek ugyanis olyan pakkok, amik szintén a babák életkorát figyelembe véve EGY TELJES HÓNAPRA ELEGENDŐ pelust ÉS nedves törlőkendőt tartalmaznak.

Megtaláltam tehát azt a lehetőséget, amit megvásárolva elutazhatunk úgy, hogy nyaralás közben nem kell pelust és popsitörlőt venni.

A negyedik csomag a kezdő mamik álma

Ahogy említettem, a lord.shop.hu pelenkát és/vagy nedves törlőkendőt tartalmazó csomagjainak van még egy negyedik típusa is a felsoroltak mellett. Ez azonban nem arra jó, hogy olyan anyukák, akik már tudják, mi a legjobb a csemetéjüknek, nagy tételben vásárolhassanak. A negyedik típust valószínűleg azoknak a mamiknak szánták, akik még csak kezdik ezt a csodás utazást.

A csomagok a “Pelenka próbacsomagok” menüpontra kattintva érhetők el. A lehetőség kisebb tételekből álló pakkokat takar. Ezek ugyanis arra vannak, hogy az anyukák kikísérletezhessék, milyen pelenka és törlőkendő páros mellett teszik le a voksukat. A próba csomagok segítségével pedig ezt a kísérletezést anélkül tudják végrehajtani, hogy nagyobb tételt vásároltak volna egy nem megfelelő termékből.

Tisztasági csomagba kellő dolgok az egész családnak

A lord.shop.hu tehát olyan webes bolt, ami a legnagyobbat a kisbabák által – átvitt értelemben – fogyasztott termékek árusításában alkotja a legnagyobbat. Ugyanakkor ettől függetlenül nem bababolt, hanem sokkal inkább egy tökéletes online drogéria. Itt ugyanis MINDENT megkaphatunk, ami egy nyaraláson a tisztálkodáshoz kell, mégpedig a család minden tagjának.

Az anyukák és apukák vehetnek sampont, tusfürdőt, körömlakklemosót. Válogathatnak többféle dezodor közül, és beszerezhetnek olyan kényelmi termékeket is, mint a fürdőbomba. Illetve az oldal széles kínálattal rendelkezik parfümök és borotválkozási termékek szempontjából is, mind a nők, mind pedig a férfiak számára

A gyerekeknek is megvehetünk minden szükséges cuccot. Ráadásul különböző illatú és csomagolású termékek közül választhatunk, így a kislányunk kaphat hercegnős, a kisfiunk pedig pókemberes tusfürdőt. Emellett pedig többféle kisbabák fürdetésére alkalmas készítményt is láttam böngészés közben.

Természetesen a szájhigiéniához kellő termékeket is meg tudjuk majd venni a lord.shop.hu oldalról. Árulnak ugyanis mindent ezen a téren is: kapható fogkrém, fogkefe és szájvíz, természetesen többféle változatban.

Néhány olyan dolog, ami bármikor jól jöhet

Az ismerősünk által ajánlott lord.shop.hu webáruház tehát egy kiváló online drogéria. Ezért természetesen itt is meg lehet venni minden olyan dolgot, amire egy nyaraláson – főleg, ha ott kisgyerekek is vannak – szükség lehet. Így természetesen lehet ragtapaszt is venni. Ha vásárolok, mindenképp bedobok majd párat a kosárba.ű

Valószínűleg fogok venni egy csomag egyszer használható, egészségügyi szájmaszkot is. A jelenlegi helyzetre való tekintettel ugyanis ezt is megtalálhatjuk az oldalon. Az ára pedig szerintem abszolút reális, főleg ahhoz képest, hogy 50 darab van egy csomagban. Ennél több biztos nem kell egy nyaralásra, de jó, hogy ezt is be tudom majd szerezni innen.

Ezen kívül az is nagyon tetszik, hogy alapvető egészségmegőrzésben fontos termékeket is találhatunk a kínálatban. Válogathatunk ugyanis a legalapvetőbb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítők közül. A többi termékhez hasonlóan ezekből is bevásárolhatunk az egész család részére. Illetve kismamák számára hasznos készítményeket is a virtuális kosarunkba dobhatunk.

A lord.shop.hu árak és szállítási feltételek szempontjából is jól teljesít

Az oldal tehát mindenképp nagyon hasznos, hiszen remek online drogéria. A háztartási termékektől kezdve (például mosószerek és általános tisztítók) a kisbabaruháig mindent be tudunk szerezni innen.

Nekem a nagy tételben vásárolható pelenka és nedves törlőkendő miatt ajánlották, amik valóban mesébe illő ajánlatok. Ráadásul nem csak a termékek minősége és mennyisége figyelemre méltó, hanem mindehhez hihetetlenül kedvező árak is társulnak.

Továbbá kedvezőek a szállítási feltételek is. Mert természetesen házhoz is szállítanak. Erre pedig kétféle lehetőséget kínálnak.

Választhatjuk ugyanis a “hagyományos” GLS csomagküldést. Ennek az ára 1200 forint körül van, ami abszolút megszokott egy ilyen csomagküldésnél, a szállítási idő pedig 2-3 nap, ami tökéletesen megfelelő.

Továbbá választhatjuk azt is, hogy a kiszállítást a lord.shop.hu úgynevezett túrajárataival kérjük. Ez a szállítási mód csupán 790 forintba kerül (8000 forint fölött, amit egy ilyen jellegű boltban nagyon könnyű összekaparni, ráadásul ingyenes). Ez egyedül azért kényelmetlen kicsit, mert a csomagokat kiemelt településeken lehet átvenni, így lehet, hogy autóznod kell kicsit érte, vagy többet kell várnod a szállításra. Illetve rendelési limit is van, bár ez csupán 5 ezer forint, amit szintén nagyon könnyű túllépni, ha egy online (vagy bármilyen) drogériában vásárolunk.

Én szerintem a LORD Shopot választom idén a nyaraláshoz. Szerintem csekkold te is! 😉